Dank u wel Leen!

Daar vaart ze.

Van 2010 tot 2017 was Leen De Koker een van de kapiteins van Inspinazie Nue. Daarvoor was ze al jaren een van de allertrouwste matrozen.
Talloze projectschepen gidste ze in die tijd feilloos door zowel zachtjes golvende, als spannend woelige, tot sporadisch stormachtige wateren.

Haar passie en nauwgezetheid resulteerden keer op keer in improvisatievoorstellingen waarvan het totaalplaatje klopte. Op dezelfde manier laat Leen ook haar eigen plaatje volledig kloppen. Nieuwe ambities en verlangens wellen al even op. Helemaal volgens de kunst van improvisatie maakt ze de ruimte daarvoor écht vrij door andere zaken helemaal los te laten. Zodat haar nieuwe verhalen in hun volle puurheid kunnen ontstaan.
En zo geschiedt. Ze trekt zowel de kamerdeur van Inspinazie Nue, alsook de grote poort van Improvisatietheaterhuis Inspinazie achter zich dicht.

vuur

Ergens rond kerst verzamelden wij met de hele Nue ploeg rond haar vuur, en wisselden urenlang anekdotes en herinneringen uit over meer dan twintig jaar samen improviseren. Met alleen onszelf als publiek.

Aan ons hele publiek willen wij vandaag vertellen wat uit die verhalen eens te meer bleek: hoe hard wij haar bewonderen en hoe zeer we haar zullen missen.

Voor het samenspel, de intense voorstellingen, het vele plezier, de ontroeringen, de babbels onderweg, de experimenten, het als vrienden samenwerken, dank u wel Leen!

Wij weten hoe circulair het leven is, en misschien varen wij ooit weer samen in eenzelfde schip. Misschien wel, misschien niet, maar ondertussen: vaart goed!

Alain, Ann, Bil, Charlotte, Daisy, Elke, Eva, Ingmar, Ingrid, Kevin, Filip, Frank, Marc, Nathalie, Steven, Suzanne

>> Lees het persoonlijke verhaal van Leen hier.

Downloads7

.